Van Gervens pop-up restaurant ‘Natuurlijk Asperges’

De familie van Gerven is een echt familiebedrijf sinds 1955. In 1978 nam Jan van Gerven het bedrijf over van zijn vader. Hij startte met een klein veldje aan het kanaal in Oirschot. Kwaliteit staat altijd voorop! Hun asperge grond bevat lichte zandgrond wat het de typische ‘van Gerven’ smaak geeft. Hiermee zijn ze al meerdere jaren uitgeroepen tot ‘lekkerste asperge van Brabant’ door het asperge-genootschap. Sinds jaar en dag leveren ze zelfs de asperges aan ons koningshuis. Inmiddels is zoon Willem ingestapt in het bedrijf en runnen ze samen de 45 hectare grond met asperges dat goed is voor ongeveer 270.000 kg asperges!

De Groene Corridor

“Stad & land natuurlijk verbonden”

De groene corridor is een aantrekkelijke groene verbinding van 14 km tussen hartje Eindhoven (Strijp-S), de historische markt in Oirschot en het Groene Woud. De komende jaren wordt deze omgeving verder verfraaid en ontwikkeld door de betreffende gemeenten en het Brabants landschap.

De groene corridor brengt stad en platteland bij elkaar en laat je het beste van twee werelden beleven: Even tot rust komen in de natuur, je verwonderen over het nieuwste design én vooral genieten van heerlijke streekproducten.

Het pop-up restaurant van ‘Van Gerven’, wat aan de groene corridor is gelegen, draagt bij aan de beleving en recreatiemogelijkheden van dit gebied. De Groene Corridor & Oirschot is prima te bereiken vanuit Eindhoven en omgeving, maar ook vanuit Tilburg en ’s-Hertogenbosch.

Sponsoring & Promotie

Wij bieden u de gelegenheid om u te verbinden als partner aan dit mooie event. Hiervoor zijn er diversen mogelijkheden. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Neem contact opMeer informatie