Sponsoring & Promotie

Wij bieden u de gelegenheid om u te verbinden als partner aan dit mooie event. Hiervoor zijn we diversen standaard sponsorpakketten aan het samenstellen. In diversen categorie├źn; van -vriend van-, tot hoofdsponsor en mediapartner.

 

Wilt u hiervan graag op voorhand op de hoogte gehouden worden?

Neem contact opMeer informatie

Sponsoring & Promotie

Wij bieden u de gelegenheid om u te verbinden als partner aan dit mooie event. Hiervoor zijn we diversen standaard sponsorpakketten aan het samenstellen. In diversen categorie├źn; van -vriend van-, tot hoofdsponsor en mediapartner. Het event krijgt de promotie die het verdient met o.a. exposure via sociale mediakanalen, website, vriendendoek, infoboekje, nieuwsbrief, flyers, spandoeken, persberichten, advertenties, etc. Tevens bieden we de mogelijkheid om een pakket te combineren met het lunchen of dineren in ons pop-up restaurant.

Wilt u hiervan graag op voorhand op de hoogte gehouden worden?
Stuur dan een mail naar frank@cooksforyou.nl of naar jeroen@2cook.eu.

 

Eigen Event organiseren

Wilt u ons pop-up restaurant voor u alleen? Het restaurant is op aanvraag volledig voor u exclusief tot uw beschikking. Vraag naar de oneindige mogelijkheden voor uw netwerkborrel, uw bedrijfsevent, of zelfs voor uw bruiloft! Wij garanderen u een hartelijke ontvangst, een grenzeloze aanpak, creativiteit en gastronomie op hoog niveau!